Tapaturmailmoitus tehdään sähköisesti, alla linkit. Ilmoitus täytetään työyksikössä (työntekijä itse, esimies, hoitaja tai opettaja). Lain mukaan työnantajan on ilmoitettava tapaturmasta vakuutusyhtiöön viipymättä  ja viimeistään 10 arkipäivän kuluessa saatuaan tiedon vahinkotapahtumasta. Linkistä avautuva ilmoitus ohjaa ilmoituksen täyttäjää, eikä sitä voi lähettää, ellei pakollisia kohtia ole täytetty. 

Taipalsaaren kunnan työtapaturmavakuutus on Pohjola Vakuutuksessa. Vakuutuksen käyttöä varten on luotu sähköinen vakuutuskortti, jonka linkki on tässä. Voit tallentaa kortin linkin puhelimesi kirjanmerkkeihin tai kotivalikkoon. Voit käyttää vakuutuskorttia, jos sinulle sattuu työ-/työmatkatapaturma. Akuuteissa kiiretapauksissa voit hakeutua mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppaneita Lappeenrannassa ovat Etelä-Karjalan Työkunto ja Lappeenrannan Terveystalo. Näytä lääkärissä vakuutuskortista vakuutuksen tiedot laskutusta varten. Tarvittaessa voit soittaa suoraan kortista Pohjola Terveysmestari -palveluun, sieltä saat asiantuntevia neuvoja. Sähköisen vakuutuskortin esittäminen ei kuitenkaan ole pakollista vaan riittää, että ilmoitat hoitolaitoksessa, että kyseessä on työ-/työmatkatapaturma ja että työnantaja on Taipalsaaren kunta.

Vakuutuskortti ei korvaa sähköisesti tehtävää tapaturmailmoitusta, vaan ilmoitus on aina tehtävä. 


ILMOITUSLINKIT:

Oppilaille, varhaiskasvatuksen lapsille ja esikoululaisille sekä kunnan tapahtumiin osallistuneille sattuneet tapaturmat ilmoitetaan tästä ryhmätapaturmalinkistä.

Työntekijöiden työ- ja työmatkatapaturmat ilmoitetaan tästä työtapaturmailmoituslinkistä