Etusivu

Lämpö

Taipalsaarella kaukolämpöä toimittaa Taipalsaaren kunnan omistama yhtiö - Taipalsaaren Lämpö Oy

Kaukolämpö on huoleton, ympäristöystävällinen ja edullinen lämmitysmuoto. Se tarjoaa tasaista lämpöä ja lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina.

Taipalsaaren Lämpö Oy:llä on viisi lämmöntuotantoyksikköä. Saimaanharjun, Konstun ja Kuivaketveleen tuotantoyksiköissä kaukolämpö tuotetaan maakaasulla ja Kirkonkylän tuotantoyksikössä metsähakkeella. Kaikissa yksiköissä tuki- ja varapolttoaineena käytetään öljyä.

Toimitamme kaukolämpöliittymiä Taipalsaarella lämpöverkkoalueillamme ja tarvittaessa rakennamme uutta verkostoa, jos asiakas niin haluaa.

Kaukolämpöön voivat liittyä uusilla rakentamisalueilla lähes poikkeuksetta kaikki kiinteistöt. Aiemmin rakennetuilla alueilla selvitämme kaukolämpöön liittymisen edellytykset aina tapauskohtaisesti. Tutustu lämpöverkkoalueeseemme.

Uuden verkon rakentaminen uudiskohteeseen on suositeltavaa, jos kohde sijaitsee nykyisen lämpöverkkoalueemme tuntumassa. Muutoin kaukolämpöverkon rakentaminen voi olla epäedullisempaa muihin lämmitysmuotoihin nähden.

Yhteystiedot

Liittäminen, mittarien vaihto, korjaus ,neuvonta, liittymän purkaminen ja vikailmoitukset
Lämpölaitoksen hoitaja
Jukka Loisa
0400 752 346
jukka.loisa@taipalsaari.fi

Uudet liittymät, tiedustelut, sopimukset, lukemien vastaanotto ja irtisanomiset
Toimitusjohtaja
Hannu Pitkänen
0400 757 581
hannu.pitkanen@taipalsaari.fi

Lämpölaskutus ja lukemien vastaanotto
020 177 4577
sähköposti: vuokravalvonta.jyvaskyla@arenna.fi