Etusivu

Taipalsaaren Ruokapalvelut

Taipalsaaren Ruokapalvelut tarjoaa asiakkailleen ravitsemuksellisesti laadukkaita ja monipuolisia koulu- ja päiväkotiaterioita, asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi

Toimimme kolmessa koulussa ja päiväkodissa; Saimaanharjulla, Kirkonkylällä ja Vehkataipaleella. Ruokapalvelujen henkilöstö suunnittelee ja tekee ateriat ruokasuosituksien mukaisesti.

Päiväkodissa tarjottu ruoka kattaa kokopäivälapsen energian ja suojaravintoaineiden tarpeesta 2/3. Kokopäivähoidossa olevalle lapselle tarjotaan aamupala, lounas ja välipala. Vuorohoidossa oleville lapsille tarjotaan myös päivällinen ja iltapala. Osapäivähoidossa oleville lapsille tarjotaan ne ateriat, jotka ovat tarjolla lapsen hoidossaolon aikana.

Kouluissa tarjottu ruoka kattaa oppilaan energian ja suojaravintoaineiden tarpeesta n. 1/3. Aterian täysipainoisuus riippuu viimekädessä annoksen oikeasta koostamisesta, sillä oppilaat annostelevat ruokansa omatoimisesti itsepalvelulinjastosta. Oikeaoppisen ateriakokonaisuuden rakentamiseksi oppilaiden avuksi on tehty lautasmalli ravitsemussuosituksen mukaisesti. Täysipainoiseen ateriaan kuuluvat pääruoan lisäksi myös ruokajuoma, pehmeä leipä ja levite salaattipöytä ja salaatinkastike tai hedelmä.

Ota yhteyttä

Ruokapalveluesimies
Tiina Hongisto
040 669 4243
tiina.hongisto@taipalsaari.fi

Anna palautetta

Palautteesi ohjautuu suoraan palautteen käsittelijän sähköpostiin. Emme tallenna palautteen yhteydessä saatuja henkilötietoja. Kun palautteen käsittelijä on käsitellyt palautteen, hävittää hän saadun palautteen ja henkilötiedot välittömästi tämän jälkeen.
» Palaute