Auringonlasku

Seikkaile kansainvälisesti Suomessa elokuussa – hae mukaan nyt!

Hei, sinä kielitaitoinen 18-29 -vuotias nuori! Jos asut Lappeenrannan maaseutualueella, Luumäellä, Taipalsaarella, Lemillä tai Savitaipaleella – sinun on mahdollista hakea ja päästä mukaan Saimaan ympäristössä ja Amazing Race -hengessä järjestettävään seikkailutapahtumaan 13.-20.8.2017.


Amaze Me Leader 2017 on viikon pituinen seikkailuralli, jossa ratkaistaan tehtäviä Saimaata ympäröivällä maaseudulla. Tapahtuma alkaa Helsingistä 13.8. ja päätösjuhla on Savitaipaleella 19.8.


Majoitus, ruokailut ja menopelit tulevat järjestäjän toimesta. Mukaan tarvitset makuupussin, peseytymisvälineet ja muut henkilökohtaiset tarvikkeet – sekä seikkailumieltä.


Mitä osallistuminen maksaa? Ei mitään! Edellytämme ainoastaan iloista ja positiivista asennetta sekä halua tutustua ja verkostoitua muualta Euroopasta tulevien osallistujien kanssa. Tapahtuman järjestävät alueen Leader -yhdistykset, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja maaseutuverkosto.


Miten haen? Täytä hakemus netissä 30.6. mennessä. Alueeltamme valitaan seikkailuun kuusi suomalaista nuorta hakemusten perusteella. Lisätietoa ja linkki hakemukseen löytyvät osoitteessa www.leaderlansisaimaa.fi/ajankohtaista