Auringonlasku

Seurakunnan kerhotoimintaa Vehkataipaleella

Seurakunnan tarjoama liikuntapainotteinen päiväkerho 3-5-vuotiaille
(2013-2015 syntyneille) lapsille Vehkataipaleella


Syksyllä 2018 jatkamme taas pienen tauon jälkeen Vehkataipaleella päiväkerhoa 3-5-vuotiaille lapsille. Tänä vuonna päiväkerhoa on kaksi kertaa viikossa.

Päiväkerho kokoontuu Vehkataipaleen koulun liikuntasalissa ja saamme myös koulun aulatilan käyttöömme kerhojen ajaksi. Toiminnan on tarkoitus olla liikuntapainotteista  ja liikuntasali antaakin meille hyvät puitteet sen toteuttamiseen. Lisäksi ulkoilemme aina sään salliessa ja retkeilemme luonnossa. Eihän kerhoeväätkään maistu missään niin hyvälle kuin ulkona luonnon helmassa 

Kerhossa myös laulamme, leikimme, pelaamme lautapelejä ja välillä askartelemme. Seurakunnan kerhoihin sisältyy pieni hartaushetki, missä hiljennymme hetkeksi juttelemaan ja ihmettelemään.

Vehkataipaleen kerho käynnistyy viikolla 34 ja kerhopäivät ovat maanantaisin klo 9.00-12.00 ja tiistaisin klo 12.30-15.00. Ensimmäinen kerhopäivä on siis ma 20.8. 

Jos sinulle heräsi jotain kysyttävää, niin voit laittaa sähköpostia jaana.rikkonen@evl.fi tai soittaa puh. 040 0389937. Ilmoittautuminen kerhoon tapahtuu nettisivujemme kautta  taipalsaarenseurakunta.fi  ja sieltä Lapset ja perhe- sivun kautta. Vehkataipaleen lapset ilmoittautuvat 4-5-vuotiaiden kerhoon, vaikka kerholainen olisikin 3-vuotias.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kerhoilemaan ja liikkumaan 

terveisin Jaana srk:n lapsityöstä