Auringonlasku

Nuorisotalo Helmi

Nuorten olohuone

Nuorisotalo Helmi sijaitsee Saimaanharjulla kirjaston yhteydessä. Helmen pääsiallinen toiminta on tarkoitettu 13 (7.lk)-17-vuotiaille nuorille, 5.-6.-luokkalaisille on varattu tiistai iltapäivät. Helmi on nuorten oma "olohuone", jossa nuoret voivat viettää aikaa yhdessä haluamallaan tavalla tai ottaa osaa yhteiseen toimintaan. Helmi tarjoaa nuorten käyttöön veloituksetta mm. bändikämpän soittimineen, läppäreitä, tabletteja, langattoman verkon, biljardin, pingiksen, monitoimikaukalon, sekä harrastevälinepankin välineistön. Harrastevälineitä voivat kaikenikäiset lainata myös Helmen ulkopuolelle, Helmen omaa kerhokorttia vastaan. Helmessä työskentelee nuorisotyöntekijöitä, joiden tehtävänä on ohjata ja opastaa nuoria. Työntekijät yhdessä nuorten kanssa suunnittelevat ja toteuttavat Helmen toimintoja.  Nuorisotalotoiminnan tarkoitus on nuorten osallisuuden, toiminnallisuuden ja viihtyvyyden mahdollistaminen.

Bändikämppää on mahdollista varata nuorten bändien käyttöön veloituksetta. Treenivuoroja annetaan Helmen aukioloaikojen puitteissa. Kysy lisää nuorisotalon ohjaajilta!

Helmen ajankohtaisista asioista tiedotetaan Facebook-sivuilla: Nuorisotalo Helmi Taipalsaari, sekä Instagramissa #nuorisotalohelmi

Nuorisotalo Helmen yhteystiedot:

Puhelinnumero on 040 630 9963

osoite Kuhatie 3, Saimaanharju.

AUKIOLOAJAT:

Maanantai suljettu  
Tiistai 5.-6.-luokkalaiset 15-16.30
Tiistai 17-20
Keskiviikko 15-20
Torstai 15-20
Perjantai 15-22
Lauantai 18-22