Pappilanniemi-ilmakuva

Pappilanniemen vapaat tontit

Toteuta unelmasi kodista Saimaan rannalla!

Pappilanniemessä, missä asuminen ja vapaa-ajan vietto on yhdistetty idylliseksi kokonaisuudeksi. Tärkeimmät palvelut, virkistysalueet ja vapaa-ajankeskukset löytyvät alueen välittömästä läheisyydestä.

Pappilanniemi on loistavan sijaintinsa ja luonnonkauniin maisemansa ansiosta seudun houkuttelevin asuinalue. Suuri osa alueen asukkaista nauttii omalta kotisohvaltaan lumoavista Saimaan maisemista.

Hae tonttia

Tontit ovat haettavana niin kauan kuin tontteja riittää. Vapaat tontit löydät kunnan karttapalvelusta. AO-tontin hakeminen tapahtuu täyttämällä sähköinen lomake kunnan verkkosivuilla. Emme ota vastaan paperihakemuksia. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta täyttää hakemusta verkossa, voi hakemuksen käydä täyttämässä kunnanvirastolla tai Taipalsaaren kirjastolla normaalien aukioloaikojen puitteissa. Henkilöstö opastaa tarvittaessa lomakkeen täyttämisessä.

Haussa huomioidaan yhtä hakijaa kohden vain yksi hakulomake, jolla voi hakea yhteensä kolmea tonttia. Virheellisten tietojen ilmoittaminen johtaa hakemuksen hylkäämiseen tai tontinluovutuspäätöksen purkamiseen. Puutteellisesti täytetty hakemus voidaan jättää käsittelemättä. Kunta pidättää itsellään oikeuden olla myymättä tonttia oman harkintansa mukaan.

» Vapaat tontit Karttapalvelussa

» Täytä tonttihakemus

AR- ja KT-tonttien hakeminen tapahtuu olemalla suoraan yhteydessä kunnanjohtajaan tai hallintojohtajaan.

Kysy lisätietoja

Kunnanjohtaja 
 

Hallintojohtaja
Johanna Mäkelä
Puh. 040 656 5353
johanna.makela(at)taipalsaari.fi

Tietoa tonteista, asemakaavoista sekä tonttien luovutusehdoista