Etusivu
29.6.2020

Local App Taipalsaarelle

Local App sovellus julkaistaan Taipalsaarelle heinäkuun toisella viikolla

Taipalsaaren kunta on hankkinut alueelle Local App sovelluksen. Sovelluksen tarkoitus on edistää matkailua ja elinkeinoa sekä lisätä alueen vetovoimaisuutta etenkin pienemmillä paikkakunnilla. Local App on toiminut Lappeenrannan kaupungissa reilu vuoden ja vastaanotto on ollut hyvää. Sovellusta käyttää muutama tuhat matkailijaa kesäkuukausina ja luku voi vielä moninkertaistua. Local App sovelluksen idea lähti Saimaan ammattikorkeakoulusta vuonna 2018 Start Up vuosikurssin aikana. Opiskelijat kehittivätkin demoversion jälkeen oikean sovelluksen Lappeenrantaan.

Palvelut yrittäjille
Sovellusta markkinoidaan alueen koti -ja ulkomaanmatkailijoille ja se on hyvä väylä yrityksille saavuttaa alueen matkailuvirrat.  Local App tarjoaa yrityksille tunnukset, jonka kautta he voivat lisätä sisältöä sovellukseen. Palvelu on maksuton ja rekisteröityminen tapahtuu täyttämällä lomakkeen https://www.localapp.fi/language/fi/lisaatietosi/.

Viimeistään parin arkipäivän kuluttua yritys saa omat tunnuksen palveluun. Local Appiin yritys kirjautuu osoitteessa https://cms.localapp.fi/. Kirjautumisen jälkeen yritykselle avautuu näkymä omasta esitäytetystä kohteesta. Portaalissa voi lisätä myös tapahtumia, tarjouksia, julkaisuja ja tuote/palveluesittelyitä. Portaalissa on hyvät ohjeet käyttöön. Local App asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse info@localapp.fi tai puhelimitse 045 204 414 00.

Local Appissa on mahdollista markkinoida omaa yritystä modernein keinoin ja lisänäkyvyyttä voi saada pikkusummilla lisäämällä esimerkiksi sisäänheittotarjouksen. Maksulliset toiminnot alkavat kuitenkin vasta 2021 ja tämä vuosi on yrityksille kokeilua toimintojen parissa.  

Local App käynnistää kesäkampanjan johon yritykset pääsevät osallistumaan. Local App kesäaika -kampanjassa ideoidaan käyttäjille erilaista tekemistä teemoittain. Joka viikko teema vaihtuu. Mikäli maksuton lisämarkkinointi kiinnostaa, ole rohkeasti yhteydessä Local App tiimiin.

Local App on kehittyvä palvelu
Local Appia kehitetään ja uusia toimintoja tulee lisää vähitellen. Voit antaa palautetta tai kehitysehdotuksia sähköpostiin info@localapp.fi. Local App on pienten paikkakuntien sovellus ja toivoo lähimatkailu trendin nousua ja kaupungistumisen vähenemistä.
Local App sovellusta ylläpitää ja kehittää Snapplication Oy. Yritys toimii Start Up center Maria 01:n tiloissa Helsingissä, joka on itseasiassa pohjoismaiden suurin start up keskus. Yritys toimii kuitenkin hyvin aktiivisesti Etelä-Karjalassa, kehittääkseen sovellusta alueella. Local App tulee järjestämään yrityksille perehdytystä sovelluksen käyttöön heti alkusyksystä.