Etusivu
22.6.2020

Matkailun kehittämistyöpaja ti 11.8.

KUTSU MATKAILUN KEHITTÄMISTYÖPAJAAN

Tervetuloa mukaan Taipalsaaren matkailun kehittämistilaisuuteen!

Aihe: Taipalsaaren matkailun kehittämisen painopisteet ja tarpeet, alueen kärkituotteet ja -palvelut
Aika: Tiistai 11.8.2020 klo 16:00-19:00
Paikka: Taipalsaaren kunnantalo, Kellomäentie 1, 54920 Taipalsaari

Tilaisuus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat tai suunnittelevat toimivansa matkailun piirissä tai ovat muuten kiinnostuneita matkailun ja matkailuliiketoiminnan kehittämisestä Taipalsaaren ja Saimaan alueella. Tapahtumassa keskustellaan kunnan matkailun tilanteesta, kehittämistarpeista ja yhteistyöstä.

Työpajan tuloksena syntyy selkeä, yritys- ja tarveperustainen lista kunnan ja yrityksien kehittämisasioista, joita kunta ja yritykset voivat lähteä yksinään tai yhdessä viemään eteenpäin, huomioiden nykyinen kesä ja vuosi 2020, mutta myös pidemmän aikavälin kehittämistarpeet ja –suunnitelmat.

Tapahtumaan ovat tervetulleista etenkin ja esimerkiksi mökkivuokraajat, bed&breakfast -majoittajat, ruokapalvelujen tarjoajat, ohjelmapalveluyritykset, maatilat, hyvinvointipalveluyrittäjät, luonto- ja kalastuspalveluyrittäjät, kylä- ja vapaa-ajanyhdistykset ja tapahtumatilojen vuokraajat kertomaan omia näkemyksiä matkailun tilanteesta ja toiveita matkailun kehittämisestä.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Juha Sorjonen Kolme Kiveä & Co. Oy:stä,
sähköposti: juha.sorjonen@kolmekivea.fi ja puhelin: 040 66 10 131.

Tapahtuma on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista kahvitarjoilua varten. Ilmoittautumiset pyydetään tekemään sähköpostilla viimeistään 6.8.2020 klo 15:00 sähköpostiosoitteeseen: 
asiakaspalvelu@kolmekivea.fi.

Tervetuloa!

Kari Kuuramaa
Kunnanjohtaja
Taipalsaaren kunta