Etusivu
12.1.2022

Taipalsaarella etsitään nimeä kesätapahtumalle

Taipalsaaren kunta on julkaissut verkkosivuillaan nimikilpailun, jossa etsitään nimeä ensi kesän musiikkitapahtumalle

Linkki nimikilpailuun https://link.webropolsurveys.com/S/6DC473B775DB74F2

Äänestää voit tästä 23.1.2022 mennessä.

Taipalsaarella heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävässä musiikkitapahtumassa esiintyvät suomen huippuartistit. Tapahtuman toteutuksesta vastaa yhteistyössä Taipalsaaren kunnan kanssa Millilleen Events kumppaninaan Imatralainen Gaia Music.

  • Tapahtuma on kolmipäiväinen ja artistikattauksesta löytyy varmasti suosikkeja nuoremmista kuulijoista aina ikivihreiden Suomi-iskelmien vannoutuneille faneille. Kertoo tapahtuman tuottaja Tommi Männistö, Millilleen Eventsiltä.

    Tiukentuneesta koronatilanteesta huolimatta suunnitelmat ovat pitkällä. Esiintyjät julkaistaan tammikuun viimeisenä perjantaina. Lipunmyynti alkaa samana päivänä Lippu.fi-verkkosivuilla ja lipunmyyntipisteissä. Nimikilpailu on avoinna kaksi viikkoa, tapahtumalle nimen keksinyt palkitaan tapahtumalipuin.

  • Suomen kesän kaikkiin olomuotoihin on valmistauduttu. Tapahtuma-alueelle tulee suuri läpinäkyvä teltta, joten tarpeen tullen katsomo on käytännössä kokonaan sateen suojassa. Kasvihuone-efektiä teltan kanssa ei tarvitse pelätä, kun sivut ovat auki ja ilma pääsee liikkumaan vapaasti.

    Matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan tukala tilanne viimeisen kahden vuoden aikana ei ole lannistanut tapahtumien suunnittelua.

  • Jaksan vieläkin uskoa että koronasta selvitään ja sen kanssa pystytään kesällä elämään ”uutta normaalia”. Tavoitteena on luoda Taipalsaarelle uudenlaista vetovoimaa ja saada kunnon pöhinää Kirkonrantaan, hehkuttaa Männistö.

Tapahtuman tuottaa Millilleen Events yhteistyössä Gaia Music ja Taipalsaaren kunta.

Tuotannosta vastaa Tommi Männistö, Millilleen Events.

Artistit julkaistaan ja lipun myynti alkaa perjantaina 28.1.2022.

Liput lippu.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Tommi Männistö, 0400707335, tommi@millilleen.com