Etusivu

Venepaikat

Taipalsaarella satamaviranomaisena toimii Tekniset palvelut.  

Taipalsaaren laituripaikat sijaitsevat Ketveleessä, Saimaanharjulla, Kirkonkyllä, Rehulassa, Saimaanrannassa ja Sarviniemessä. Maapaikkoja on Ketveleessä, Rehulassa, Vuorinimessä ja muutama paikka myös Saimaanharjulla.

Keväällä 2021 kaikkiin Taipalsaaren satamiin on jonoa, sekä laituri- että maapaikoille, ja paikkoja on tänä keväänä vapautunut hyvin vähän, joten jonot lyhenevät hitaasti. Yksittäisiä poijupaikkoja kannattaa tänä keväänä vielä kysellä Saimaanharjulta tai Saimaanrannasta jättämällä venepaikkahakemuksen, jonka voi tulostaa alla olevasta lomakkeet-painikkeesta.  Muilta osin vapautuneet paikat tulevat täyttymään jonoja purkamalla.

Kesäkuun lopulla 2021 venepaikat ovat Taipalsaaren satamissa täyttyneet. Saimaanharjulta löytyy yksittäinen poijupaikka isolle veneelle, samoin Saimaanrannassa on vapaana poijupaikka isolle veneelle ja Ketveleessä ja Rehulassa maapaikat pienelle veneelle.

Syyskuun 2021 alussa aloitamme venepaikkojen varausjärjestelmän uudistamisen. Kaikille vuonna 2021 venepaikkansa maksaneille lähetetään tulevilla viikoilla tiedote muutoksesta ja nettisivuille tieto päivitetään myös.

Muutoksen johdosta uusien venepaikkojen haku tulevalle kesälle 2022 alkaa kevään aikana, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.  

Hinnasto:

Maapaikka: 60 €
Laituripaikka pieni: 140€ - alle 6 m pitkä, alle 3 m leveä vene
Laituripaikka iso: 200 € - yli 6 m pitkä, yli 3 m leveä vene

Sarviniemen paikat: 700 €

Saimaanranta:
aisa- ja poijupaikka 500 €

Talvisäilytyspaikka:
Saimaanharju 140 €