Etusivu

Esiopetus

Esiopetusta tarjotaan Kirkonkylän koululla esiopetusryhmissä ja Vehkataipaleella alkuopetuksen yhteydessä.

Esiopetuksesta vastaa pedagogisesti koulutettu henkilökunta. Esiopetuksen pedagogiset menetelmät ovat: leikki, toiminnallisuus, elämyksellisyys ja vuorovaikutus vertaisryhmässä. Tavoitteena on rakentaa lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen kannalta johdonmukaisesti etenevä kokonaisuus varhaiskasvatuksesta esiopetuksen kautta perusopetukseen. Toimimme kiinteässä yhteistyössä alkuopetuksen kanssa.

Jos lapsi tarvitsee esiopetuksen lisäksi varhaiskasvatusta se järjestetään lapsen omassa esiopetusryhmässä Kirkonkylän koululla ja Vehkataipaleen koululla.

Daisy

Taipalsaaren kunnan varhaiskasvatuksessa on käytössä Daisy-toiminnanohjausjärjestelmä. Varhaiskasvatuspaikkaa, esiopetuspaikkaa, koululaisten iltapäivätoimintaan ja palveluseteliä haetaan eDaisyn kautta.

eDaisyn käyttöönoton myötä siirrymme pelkästään sähköisiin päätöksiin ja paperisia päätöksiä ei enää toimitetaSähköiseen asiointiin kirjaudutaan aina Suomi.fi palvelun kautta vahvalla tunnistautumisella, eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

eDaisyllä teet hakemuksen varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen.

» Hakemus edaisy

Daisyfamily on päivittäisen asioinnin kanava josta pääsette varaamaan lapsellenne hoitoajat, tarkistamaan lapsenne perustiedot, yhteystiedot, toteumat ja antamaan mahdollisen henkilökohtaisen suostumuksen tulotietojen tarkistamiseen tulorekisteristä.
» Daisyfamily
KYSY LISÄTIETOA

Anne Rousku
Rehtori
Anne Rousku
040 678 2273
Tiedostot