Etusivu

Tervetuloa kirjastoon

Taipalsaaren kirjasto kuuluu Etelä-Karjalan kirjastojen yhteiseen Heili-kimppaan. Heili-kirjastokortilla voit lainata kaikista kimpan kirjastoista: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale ja Taipalsaari.

Aineiston voi myös palauttaa mihin tahansa näistä kirjastoista.

Mikäli et ole ollut aikaisemmin kirjaston asiakas tai sinulla ei ole kirjastokorttiin liitettyä pin-koodia, niin saat sen kirjastosta palveluaikana henkilökorttia esittämällä. Tietoturvasyistä pin-koodia ei voida antaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Rajoituksia kirjaston toimintaan

Etelä-Karjala on alueellisen COVID-19 -tilannekuvaryhmän mukaan siirtynyt 1.12. kiihtymisvaiheeseen, minkä vuoksi rajoitukset tulevat kiristymään joulukuun ajaksi.

Kirjaston lainaustoiminta jatkuu toistaiseksi normaaliin tapaan. Kävijöitä kehotetaan vahvasti käyttämään kasvomaskeja Eksoten maskisuosituksen mukaisesti.

Kirjasto kannustaa myös asiakkaita tekemään ennakkovarauksia ja näin nopeuttamaan paikan päällä tapahtuvaa asiointia.

Koska asiakkaiden pidempää oleskelua kirjastossa ei suositella, niin lehtilukusali suljetaan turvallisuussyistä 31.1.2021 asti.

Omatoimikirjasto on auki toistaiseksi normaaliin tapaan.

Asiakastietokoneen maksimikäyttöaika on 15 min.

Ryhmävierailuja ei järjestetä eikä kokoustilaa varata.
Suosittelemme omatoimista ja sähköistä asiointia. Meille voi soittaa kirjaston palveluaikoina p. 040 710 6136 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen kirjasto@taipalsaari.fi

Ethän tule oireisena kirjastoon!