Etusivu

Taipalsaaren Kyläpyöräily 7.5.2022

Taipalsaarella järjestetään kaikkien yhteinen kyläpyöräily lauantaina 7.5.2022

Taipalsaaren kyläpyöräilypäivän aikana kukin osallistuja pyöräilee haluamansa reitin, omaa tahtia ja omaa aikataulua noudattaen. Tapahtuman tavoitteena on innostaa kaiken tasoisia liikkujia pyöräilemään ja tutustumaan kuntaan.

Kyläpyöräilypäivän aikana on mahdollisuus käydä tutustumassa kunnan eri kyliin ja virkistäytyä pyöräilyn ohessa mehu- ja kahviasemilla sekä paikallisten yritysten avoimissa ovissa. 

Kyläpyöräilyssä noudatetaan ajankohtaisia terveysturvallisuus suosituksia. Pyöräilijöitä kehotetaan liikkumaan pienissä ryhmissä, turvavälit ja liikenneturvallisuus huomioiden.

#taipalsaarenkyläpyöräily

 

Saimaanharju

Kevätrieha, Kirjamoinkaari 50
Kevätriehassa on tarjolla katumaalausta, keppihevosrata ja pyörille tarjolla pientä keväthuoltoa Taipoliksen piha-alueella. Eko-Taipolis myymälä auki klo 10-14.
Eko-TaipolisHaikkaanlahti

Innalanmäen Tila, Innalantie 160
Tilalla kasvatettava ylämaankarja laiduntaa vapaana läpi vuoden. Tuotteitamme saa suoraan tilamyymälästämme. Myymälä avoinna ja eläimet nähtävillä 7.5. lauantaina klo 11-14.
Innalanmäen tila

 

Kirkokylä

Veikkojen jäätelökioski, Savilahdentie 1
Taipalsaaren Veikkojen jäätelökioski ilahduttaa suurilla jäätelöpalloilla kesäihmisiä Taipalsaaren kirkolla. Kioski on avoinna säävarauksella lauantaina 7.5. kello 10-19.
Taipalsaaren Veikot

 

Röytyn kahvila, Leikonrannantie 5
Kotiseututalo Röytty palvelee lauantaina 7.5. klo 11-16.
Kirkonkylän kyläyhdistys ry

 

Levänen

Pekan akan sauna (Savilahdentie 970)
Villiyrttien tunnistusta, kahvio ja makkaranpaisto piste palvelee pyöräilijöitä lauantaina 7.5. klo 11-16. Vanhassa hirsisaunarakennuksessa on mahdollisuus viettää taukoa sisä- sekä ulkotiloissa. 
Päivi Leinonen (Tmi V-P Leinonen)

     

Rehula

Rehulan tori, Mantereentie 999
Rehulan kevättorilta löytyy lähiruokaa, lettukahvila sekä kirpputori. Varauduthan eri maksutapoihin (kortti sekä käteinen). Rehulan tori palvelee klo 11-14.
Rehulan seudun kyläyhdistys

 

Vehkataipale

Ingin tila, Kihliäntie 55
Tilalle voi tulla viettämään maalaispäivää, hoitelemaan tai katselemaan eläimiä, nauttimaan keväisestä tunnelmasta ja kahvittelemaan. Kioskista on tarjolla lounaskeitto. Tila on avoinna lauantaina 7.5. klo 11-16.
Ingin tila

 

Ohjattu e-retkipyöräsafari Sarviniemeen

Retki Saimaa & Saimaan Palju Events järjestävät ohjatun sähköpyöräsafarin Sarviniemeen ja takaisin. Lähtö Taipalsaaren kirkolta kello 13.00. Hinta 40€/henkilö. Kesto 3 tuntia.

 

Ilmoittaudu mukaan järjestelyihin: 
hyvinvointiluotsi Jenna Backman
jenna.backman@taipalsaari.fi
p. 040 669 1007

Taukopaikat karttanäkymässä

Lappeenrannan kyläpyöräily 10.-15.5.

Lappeenrannan Pyöräilijät kannustaa yhdessä kyläyhdistysten, aktiivisten kyläläisten sekä paikallisten yritysten kanssa kaikkia lappeenrantalaisia mukaan Kyläpyöräilyyn. Mukana on runsaasti nähtävyyksiä sekä valmiita reittiehdotuksia. Lisäksi tapahtuma kestää nyt tiistaista sunnuntaille eli aikaa kylien kiertelyyn on ruhtinaallisesti! Kannustamme myös lapsiperheitä mukaan Kyläpyöräilyyn erityisille perhereiteille. Tutustu näihin lisätietosivuilta.

Lue lisää Lappeenrannan Kyläpyöräily tapahtumasta.

Lappeenrannan kyläpyöräily 10.-15.5.