Etusivu

Taipalsaaren kunnan vapaa-aikapalvelut, Etelä-Karjalan Liikunta ja urheilu sekä Eksote tarjoavat liikuntaneuvontaa

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu terveytensä kannalta riittämättömästi liikkuville kuntalaisille. Neuvonta pitää sisällään alku- ja loppukartoitusten välillä seurannan ja ammattilaisen tekemän suunnitelmallisen henkilökohtaisen liikuntaohjelman. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselleen sopivalla ja mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Liikuntaneuvonnassa etsitään yhdessä keinoja, joilla lisätä arjen aktiivisuutta. Liikuntaneuvonta ei ole personal trainer -palvelua.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

Hyvinvointiluotsi 040 669 1007 jenna.backman@taipalsaari.fi
Fysioterapia (05) 352 7054  www.eksote.fi

 

Eksoten Elintapaneuvonta

Liikunta, ravitsemus ja uni ovat kolme ihmisen hyvinvoinnin kannalta tärkeätä osa-aluetta. Säännöllisellä liikunnalla, monipuolisella ravinnolla ja laadukkaalla sekä riittävällä unella on vaikutusta hyvinvointiin ja terveyteen. Elintapaneuvonnalla pyritään herättämään asiakkaan oma kiinnostus omaan elintapamuutokseen ja antamaan tukea ja keinoja siihen. 

Hyvinvointivalmentaja on terveydenhuollon ammattilainen keneltä saat tukeat elintapojesi muutokseen:

  • ravitsemukseen
  • liikkumiseen
  • unettomuuden lääkkeettömään hoitoon
  • tupakoinnin lopettamiseen

Elintapaneuvonta on tarkoitettu elintapaohjukseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn, ei sairauden hoitoon. Käynnit ovat asiakkaalle maksuttomia.

Hyvinvointivalmentajan vastaanotolle et tarvitse lähetettä, vaan voit varata ajan joko Eksoten asiointipalvelusta tai soittamalla hyvinvointivalmentajalle.

Vastaanottoja toteutetaan koko Eksoten alueella.

Hyvinvointivalmentaja Annika Airola
puh. 040 660 9008, annika.airola@eksote.fi

Alueellista ravitsemusohjausta tarjoaa Eksotessa ravitsemusterapiayksikkö: